Köşe yazarlarından seçme yazılar
17 Haziran 2020

Hürriyet’te Sedat Ergin salgın rakamlarıyla ilgili hayli kapsamlı yazmış. Abdülkadir Selvi belli ki Milli Savunma Bakanı ile sohbet etmiş.

Sabah’ta Kerem Alkin, doğrudan yabancı sermaye yatırımalarının duraklayacağını yazmış. Dilek Güngör, Sözcü yazarı Murat Muratoğlu’na saldırmış. Okan Müderrisoğlu da Hulusi Akar’la sohbette bulunmuş anlaşılan.

Milliyet’te Verda Özer yeni dönemin ekonomisini anlamaya çalışıyor.

Cumhuriyet’te Erinç Yeldan’ın işsizlik yazısının içi çok dolu. Tuncay Mollaveisoğlu, Davutoğlu’nun sözünü ettiği ihaleleri sormuş.

Sözcü’de Deniz Zeyrek kamu bankalarının yönetim kurullarına yapılan atamalarla ilgili çok çarpıcı bir anektod anlatıyor.

Yeni Şafak’ta Mehmet Acet, hükümetin sosyal medyada yapmak istediklerini içerden bilgilerle yazmış.

Karar’da Taha Akyol ihale kanunu meselesini anlatmış. Akif Beki, yazar Tarık Buğra’nın bir romanından uyarlanan dizinin FETÖ’yle mücadeleye olumsuz etki yapacağı görüşünde.

T24’te Mehmet Yılmaz maske takma meselesindeki bir çelişkiye dikkat çekiyor. Hasan Cemal, “İşimiz İslam iktisadına mı kaldı” diye sormuş.

Habertürk’te Fatih Altaylı Türkiye’nin ünlü şarkıcılarına takmış. Muharrem Sarıkaya, partilerin Meclis yönetimine yine kadın aday göstermeyeceği iddiasında.