Köşe yazarları bugün ne yazdı?
18 Haziran 2020

Hürriyet’te Osman Müftüoğlu panik yaymamaya çalışmış ama salgında başa dönüldüğü kanısında. Sedat Ergin salgına rakamlar üzerinden bakmış, Avrupa ile bizi kıyaslamış. Abdülkadir Selvi, “Erdoğan ile Bahçeli’nin kritik görüşmesi” demiş ama neyi kritik onu söylememiş.

Sabah’ta Okan Müderrisoğlu, “Libya’da Türk F-16’sı ve Atak helikopteri görürsek şaşırmayın” demiş. Hasan Basri Yalçın, Türkiye’nin Ortadoğu’nun en büyük gücü olma yönünde ilerlediğini yazmış.

Milliyet’te Hakkı Öcal, HDP’nin ABD temsilcisinin bu ülkenin yasalarını çiğnediği iddiasında.

Cumhuriyet’te Ergin Yıldızoğlu, “Ya kasımda Trump kazanırsa” demiş. Orhan Bursalı, sokak gösterilerinin demokratik bir hak olduğunu yazmış.

Sözcü’de Serpil Yılmaz, TAİK Başkanı Mehmet Ali Yalçındağ ile konuşmuş, Türk-Amerikan ticaretinin artması çabalarını yazmış.

Yeni Şafak’ta İbrahim Karagül’e göre Asya-Pasifik bölgesi patlayacak, çok karışacak. Süleyman Seyfi Öğün, Türkiye’nin “yeni dünya”daki yeri için bazı öngörülerde bulunmuş.

Karar’da Ali Bayramoğlu partilerin oy oranlarını yazmış. İbrahim Kiras, kötü yönetimden örnekler vermiş.

T24’de Barış Soydan, Turkcell’in el değiştirme devlete geçme tarihini anlatmış. Mehmet Yılmaz, Türkiye’de yeni bir yargı baskısı döneminin başlamasından endişeli.

YetkinReport’ta Murat Yetkin, Türkiye’den Libya’ya yapılan sürpriz üst düzey ziyaretin arka planına bakmış.