Köşe yazarları bugün ne yazdı?
24 Haziran 2020

Hürriyet’te Sedat Ergin, baro başkanlarının Ankara’ya sokulmamasını AİHM ve AYM içtihadı açısından yorumlamış. Abdülkadir Selvi belli ki Hulusi Akar’la sohbet etmiş.

Sabah’ta Hilal Kaplan’a göre Fransa Cumhurbaşkanı Macron “ağlıyor” ve onu ağlatan da Cumhurbaşkanı Erdoğan. Dilek Güngör, HalkTV’nin yeni sahibinin dört koldan soruşturulduğunu bir kez daha yazmış.

Milliyet’te Verda Özer, ABD’deki sokak eylemlerini anlatmış.

Cumhuriyet’te Öztin Akgüç, İslam ekonomisi ve finansını anlatma ihtiyacı duymuş.

Sözcü’de Deniz Zeyrek, barolara yönelik yasal düzenleme hazırlığını eleştirmiş. Çiğdem Toker de baroları anlatmış.

Yeni Şafak’ta Mehmet Acet, belli ki Hürriyet’ten Abdülkadir Selvi ile birlikte Hulusi Akar’la sohbet etmiş, yazılar neredeyse aynı.

Karar’da Taha Akyol baroların yürüyüşünü yazmış. Akif Beki İmamoğlu’nu övmüş. İbrahim Kahveci’nin ekonomik büyüme rakamları kıyaslaması çok çarpıcı.

T24’te Mehmet Yılmaz, hükümete “Korkutarak ayakta kalamazsınız” demiş. Rıza Türmen, AİHM içtihadı açısından baro yürüyüşünü anlatmış.

Mahfi Eğilmez, dünyanın en büyük ilk 10 ekonomisinden biri olma meselesini yazmış.

YetkinReport’ta Murat Yetkin, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Süleyman Demirel’in meşhur sözü “Yollar yürümekle aşınmaz”ı hatırlatmış.

Habertürk’te Muharrem Sarıkaya, Anayasa Mahkemesi’nin uzaktan yargılamayla ilgili kararını anlatmış. Abdurrahman Yıldırım, “Bankalar negatif faiz verirken kredi olarak verilecek kaynağı nasıl toplayacak” diye sormuş. Gökhan Şen, son günlerde borsaya hücum eden küçük yatırımcının nasıl korunacağını düşünmeye devam ediyor.