Köşe yazarları ne yazdı?
20 Temmuz 2020

Hürriyet’te Osman Müftüoğlu, virüsle mücadelede yanlış giden şeyler olduğunu yazmış, gazetesi de manşet yapmış. Abdülkadir Selvi, İstanbul Sözleşmesi için AKP’nin yaptırdığı bir anketi anlatmış.

Sabah’ta Hasan Basri Yalçın, HDP’de tecavüzle suçlanan vekile ilişkin medyanın tutumunu eleştirmiş. Kerem Alkin, Berat Albayrak’ın ekonominin “sürtünme katsayısını” azalttığı inancında.

Milliyet’te Hakkı Öcal, korona virüsünün geri geldiği kanısında, daha sert önlem istiyor. Ali Ağaoğlu, borsaya giren küçük yatırımcıyı uyarmayı sürdürüyor.

Cumhuriyet’te Orhan Bursalı, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve AKP’nin olası seçim silahlarına bakmış. Ergin Yıldızoğlu, “Ya Trump seçimi kaybetse bile gitmezse” demiş.

Sözcü’de Murat Muratoğlu elektrikli otomobil fabrikasına karşı ama tam ne dediği anlaşılmıyor.

YeniŞafak’ta Mehmet Acet, 15 Temmuz gecesinin pek yazılmayan bir bölümünü anlatmış.

Karar’da Mustafa Karaalioğlu, Cumhurbaşkanlığı sisteminin yıldönümünün neden kutlanmadığını sormuş. Yıldıray Oğur Huysuz Virjin yazmış.

T24’te Mehmet Yılmaz, Netflix’e sansürü eleştirmiş. Barış Soydan, Ak Parti’nin gelecekte kredi borçlarını silip silmeyeceğini ve diğer olası seçim yatırımlarını merak etmiş.

YetkinReport’ta araştırmacı Ali Çarkoğlu, kamuoyunun Ayasofya, hilafet ve din devleti gibi konulardaki eğilimlerini yazmış.

Habertürk’te Abdurrahman Yıldırım, düşük faizli kredilerin konut fiyatlarını çok yükselttiğini rakamlarıyla anlatmış.

İktisatçı Uğur Gürses, kişisel blogunda ekonominin içinde bulunduğu durumla ilgili hayli karanlık bir tablo çiziyor.