Magazinin derdi, Şevval Sam’ın otomobili
19 Eylül 2020

Magazin sitesinin başlığı şöyle: “Diziden yüzbinler kazanan güzel oyuncunun arabası şaşırttı…”

Galiba hepsi de birbirinden kopya çekiyor, bütün magazin web sitelerinin haberi aynı başlığın versiyonları.

Şevval Sam, eski model bir BMW ile geçen gece Cihangir’e gitmiş, orada annesiyle buluşmuş, tam o sırada da gazeteciler etraftaymış bir sürü fotoğraf çekilmiş.

Futbolcu Metin Tekin’le boşandığından beri özel hayatıyla gündeme gelmeyen, hem şarkıcı hem oyuncu bir isim Sam. Şimdilerde FoxTV’deki Yasak Elma dizisinde oynuyor. Dizi de yüksek izlenme oranlarına sahip.

Gazeteciler onu son model bir otomobilden değil de biraz eski model bir araçtan inerken görünce, oyuncunun aşk meşk hayatını da soramadıkları için dönüp arabasını sormuşlar. O da hafiften dalgasını geçerek ama gazetecileri de kırmadan başlamış cevaplamaya: “Öncelikle annemin merakı vardır ama benim de merakım var. Arabamız bayandan ve az kullanılmıştır.”

Hemen o noktada Leman Sam girmiş devreye ve aynı mavrayı sürdürmüş: “Teker patlaması ve motor sorunu ne varsa yaparım. Araba tamirinden anlarız.”

Ama tabii muhabbet bitmemiş. Şevval Sam daha fazla dalga geçmemek için ciddiyete dönmüş: “Yeni tip arabalarda kafam çok karışıyor ama eski arabalarda daha iyiyimdir. Benim eskiden 2002 model BMW arabam vardı. Daha da öyle sağlam bir araba bulamadım.”