Instagram’dan yakala hırsızı
25 Eylül 2020

Türkiye’de pek bilinmiyor ama Amerika’da çok izlenen bir “reality show” var, adı “Real Housewives of Beverly Hills.”

Hepsi zengin, hepsi gösterişli evlerde oturan bir grup kadının gündelik maceraları işte.

Bu programın “yıldız”larından birinin adı da Kyle Richards. TV’de de gördüğümüz Los Angeles’in zenginler bölgesi Beverly Hills’deki malikanesine 2018’den hırsız girmiş, evden yükte hafif pahada ağır ne varsa alıp gitmişti. O sırada Kyle Richards ve kocası Mauricio Umansky, Aspen’de kayat tatilindeydi, hırsızlar 1 milyon dolarlık eşya çalmıştı.

O Kyle Richards, hırsızlıktan bir yıl sonra, evde can sıkıntısıyla Instagram’a bakarken kendi çalınmış yüzüğünü görüverdi.

Yüzük, yaşlı bir eldeydi. Sadece eller gözüküyordu. Fotoğrafı çeken ve paylaşan bir başka ünlüydü, Diane Keaton. Keaton, bir çeşit doğa üstü güçleri olduğunu, gaipten haberler verdiğini söyleyen bir “psychic”in ellerinin resmini çekmiş ve kendi Instagram hesabında paylaşmıştı.

Richards hemen Diane Keaton’ın temsilcilerine ulaştı, Keaton söz konusu gaipten haberler veren kişinin ellerinin resmini çekmişti, çünkü tırnakları ilgisini çekmişti. Hemen o kişinin adres ve diğer bilgilerini paylaştı. Çok uzakta değildi, Los Angeles’in bir başka meşhur kasabası, Santa Monica’daydı bu ellerin sahibi. Şimdi polis yüzüğün peşinde.