Haftalık Gazete
01 Aralık 2023 Cuma
  • İstanbul’da “Yatılı kumarhane” operasyonu

    İstanbul’da “Yatılı kumarhane” operasyonu
    16 Aralık 2020

    İstanbul’da sokağa çıkma kısıtlamasının başladığı cuma günü ruhsatsız iş yerine girip pazartesi sabahına kadar kumar oynayan 26 kişi suçüstü yakalandı.

    Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Kumar Büro Amirliği ekipleri, 12 Aralık’ta saat 00.30 sıralarında Başakşehir Bahçeşehir Mahallesi’nde faaliyet gösteren bir iş yerinde kumar oynatıldığı bilgisi üzerine çalışma başlattı.

    İş yerini denetleyen ekipler, 26 kişiyi kumar oynarken suçüstü yakaladı.

    Yeni tip koronavirüs ile mücadele önlemleri kapsamında İçişleri Bakanlığının genelgesi doğrultusunda cuma günü 21.00’de başlayıp pazartesi saat 05.00’e kadar devam eden sokağa çıkma kısıtlaması süresince şüphelilerin iş yerinden çıkmadan kumar oynadıkları belirlendi.

    Polis, 26 kişiye Kabahatler Kanunu ve Umumi Hıfzıssıhha Kanununca 83 bin 900 lira idari para cezası kesti. İş yeri sorumlusu ve kurpiyer olarak çalışan 3 kişi gözaltına alındı. Şüpheliler Bahçeşehir Polis Merkezi Amirliği’ne sevk edildi. Adreste yapılan aramada 138 bin kumar parası, 100 adet para yerine geçen pul ve 50 deste iskambil kağıdı ele geçirildi.

    Ruhsatsız olduğu belirlenen iş yeri, ilçe zabıta ekiplerince mühürlendi. Öte yandan şüphelilerin cuma akşamı kısıtlama öncesi iş yerine girdikleri ve kısıtlama sona erene kadar iş yerinin içinde çitlerle ayrılmış bir bölümde uyudukları öğrenildi.

    ÇOK OKUNANLAR

    • Filistin Kızılayı, İsrail’in yaralılara erişimimizi engellediğini belirtiyor.
    • Güngören ilçesinde bir ağaç, otomobilin üzerine devrildi.
    • Spil’in vahşi yaşamı, fotoğrafçılar tarafından yakalanmış bir kaplanın objektifine yansıdı.
    • İstanbul’da meydana gelen şiddetli fırtına sonucunda Silivri ilçesinde bir iş yerinin çatısı uçtu ve 2 araç zarar gördü.
    • İskenderun’da meydana gelen şiddetli yağışlar sonucunda cadde ve sokaklarda su taşkınları yaşandı.
    • Bir süpürge satın almak için kapalı dükkanın önünden geçerken, parasını göndermek için bir not bıraktı.
    • Bir veteriner teknikeri, sığırı aşılamaya çalışırken boynuz darbeleriyle yaralandı.
    • Aksaray ilinde meydana gelen bir fırtına sonucunda, seyir halindeki bir otomobilin üzerine çatı parçası düştü.
    • MHK Başkanı İbanoğlu, iddia edilen diyalogun hayal ürünü ve gerçek dışı olduğunu belirtti.
    • Mahkeme kararını dayanak göstererek, caddeyi hem yaya hem de araç trafiğine kapatmıştır.
Haftalık Gazete
© 2023

Haftalık Gazete

Tüm hakları saklıdır..
Haftalık Gazete
Haftalık Gazete