Setteki karantina kuralını ihlal Tom Cruise’u çok kızdırdı
16 Aralık 2020

“Görevimiz Tehlike” filmlerinin yıldızı Tom Cruise, serinin yedinci filminin çekimlerinin sürdüğü sette ciddi bir öfke patlaması yaşadı. Cruise’un öfkelenmesinin sebebi, İngiltere’de devam eden çekimler sırasında bir set görevlisinin karantina kurallarını ihlal etmesiydi.

İngiliz The Sun gazetesine sızan bir ses kaydına göre Tom Cruise, iki görevlinin yan yana bir bilgisayar ekrana bakarak çalıştıklarını gördükten sonra bütün çalışanlarla bir toplantı yapıyor ve toplantıda sesini de yükselterek “Burada binlerce istihdam yaratıyoruz. Ama hala karantina kurallarına uyulmadığını görüyorum. Böyle bir şeyi bir daha görmek istemiyorum. Asla. Asla. Eğer kurallara uymayacaksanız kovulursunuz” diye bağırıyor.

Tom Cruise, Görevimiz Tehlike filmlerinin aynı zamanda yapımcısı. Ve son çekilen Görevimiz Tehlike 7 daha şimdiden çok gecikmiş durumda; çünkü filmin İtalya’daki çekimleri sırasında korona salgını başlayınca Venedik’teki çekimlere ara verilmiş, ekim ayında çekimler yeniden başladığında bu kez İtalyan ekipten 12 kişi korona pozitif çıkınca çekim yeniden durmuştu.

24 yıldır devam eden serinin bu son filmi İtalya, Norveç ve İngiltere’de çekiliyor. İngiltere’de yaşanan son olayda çalışanlar bir birlerine 2 metreden fazla yaklaşmama kuralını ihlal etmişler.