Bakan Göktaş, 6. Azerbaycan Kadın Forumu’nda bir konuşma yaptı.
19 Ekim 2023

Azerbaycan Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, 6. Azerbaycan Kadın Forumu’nda bir konuşma yaptı. Bakan Göktaş, “Kadınların toplumsal hayatta daha güçlü bir şekilde yer alması ve kadına yönelik şiddetin önlenmesi için Can Azerbaycan ile güçlü bağlarımız sayesinde çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.

Bakan Göktaş, forumda yaptığı konuşmada, “Dost ve kardeş ülke Azerbaycan ile imzalanan ‘Aile, Kadın ve Çocuk Politikaları Alanında İş Birliği Protokolü’ne bağlı olarak ortak çalışmalar yürüttük ve devam edeceğiz. Kadınların toplumsal hayatta daha güçlü bir şekilde yer almaları ve kadına yönelik şiddetin önlenmesi için Can Azerbaycan ile güçlü bağlarımız sayesinde çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.

Bakan Göktaş daha sonra Azerbaycan Başbakanı Ali Esedov ile bir araya geldi. Görüşme sonrasında sosyal medya hesabından açıklama yapan Göktaş, “Azerbaycan programımız kapsamında Azerbaycan Başbakanı Sayın Ali Esedov ile buluştuk. Kardeş ülkemiz Azerbaycan ile her alanda yürüttüğümüz iş birliklerimiz üzerine görüş alışverişinde bulunduk. Sayın Başbakan’a dostane ev sahipliği ve samimi paylaşımları için teşekkür ediyor, çalışmalarında kolaylıklar diliyorum” ifadelerini kullandı.