Beylikdüzü ilçesinde yaşanan olayda, bir kişi aracıyla tartıştığı sürücüleri sıkıştırarak 2 kişinin yaralanmasına neden oldu.
03 Aralık 2023

İstanbul, Beylikdüzü’nde bir sürücü, trafikte seyir halindeyken yol verme konusunda iki kişiyle tartıştı. Tartışmanın büyümesi üzerine şüpheli sürücü, geri vites aldığı kamyonetiyle iki aracı sıkıştırarak 2 kişinin yaralanmasına neden oldu. Ağır yaralanan A.A.Ç.’nin hayati tehlikesi devam ediyor. Olay anı güvenlik kamerasına yansıdı.

Olay, dün saat 18.00 sularında Büyükşehir Mahallesi’nde meydana geldi. G.E. adlı sürücü, trafikte seyir halinde olduğu esnada A.A.Ç. ve M.A. ile yol verme konusunda tartışmaya başladı. Tartışma hızla büyüdü ve G.E., geri vitese aldığı kamyonetiyle A.A.Ç ve M.A.’nın önünde duran araca çarptı. İki araç arasında sıkışan A.A.Ç ve M.A. yaralandılar. G.E., hızla olay yerinden uzaklaşırken polis ve sağlık ekipleri ihbar üzerine olay yerine sevk edildi. A.A.Ç., ambulansla hastaneye kaldırılırken polis olayla ilgili soruşturma başlattı. Polis ekipleri, aynı gün içerisinde G.E.’yi gözaltına aldı. G.E., “Kasten öldürmeye teşebbüs” ve “Mala zarar vermeye teşebbüs” suçlarından adliyeye sevk edildi. A.A.Ç.’nin hayati tehlikesinin devam ettiği belirtildi.