Bursa’da meydana gelen olayda, bir mermi yorgun argın çocuk odasına düştü.
12 Ocak 2024

Bursa’nın Karacabey ilçesinde, kimliği belirsiz bir kişi tarafından ateşlenen silahtan çıkan ‘yorgun mermi’, 5 kişilik bir ailenin yaşadığı evin tavanını delerek çocuk odasına düştü. Neyse ki olayda yaralanan olmadı ancak polis, silahı ateşleyen kişiyi bulmak için çalışmalara başladı.

Olay, sabah saatlerinde Karacaahmet Mahallesi’nde Hakan Kılıç’ın evinde meydana geldi. Kılıç, annesi, eşi ve 2 çocuğuyla birlikte yaşadığı evde uyandığında tavanın delik olduğunu fark etti. Çocuk odasındaki sandalyenin üzerinde mermi çekirdeği olduğunu gören Kılıç, hemen polisi aradı. Polis ekipleri olay yerine gelerek inceleme yaparken, silahı ateşleyen kişinin kimliğini tespit etmek için çalışmalara başladı.

Hakan Kılıç, insanların sadece 1 dakikalık keyifleri için başkalarının canını tehlikeye attığını belirterek, “Öncelikli amacımız bu kişiyi bulmak çünkü çocuğum var. Bu mermi bize veya çocuklarımızın canına mal olabilirdi ya da sakat bırakabilirdi. Artık silahlı sevinçten vazgeçmeliyiz. Halkımızın daha bilinçli ve sorumlu hareket etmesini istiyoruz. Örnekler ortadayken hala bu şekilde sorumsuzca davranan insanların aklını başına almasını diliyoruz. Sadece 1 dakikalık keyif için birilerinin canını tehlikeye atabileceğimizi düşünmelerini istiyoruz” dedi.

ÇOK OKUNANLAR