Bir otomobil şarampole devrilerek trajik bir kaza meydana geldi. Bu acı olayda, sadece 15 yaşında olan sürücü hayatını kaybetti ve kuzeni de ağır yaralandı.
19 Ocak 2024

Denizli’nin Bozkurt ilçesinde, 15 yaşındaki Ali Eren Özdemir’in kullandığı bir otomobil şarampole devrildi. Kazada Özdemir hayatını kaybederken, araçta bulunan kuzeni M.T. ise ağır yaralandı.

Kaza, İnceler Mahallesi yolunda saat 16.00 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, Ali Eren Özdemir, babasına ait olan otomobili izinsiz olarak kullanmıştı. Özdemir, kuzeni M.T. ile birlikte gezmeye çıktı. Ancak Özdemir’in direksiyon kontrolünü kaybetmesi sonucu araç şarampole devrildi.

Çevredeki insanların ihbarı üzerine jandarma ve sağlık ekipleri olay yerine sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde ağır yaralanan kuzenler, ilk müdahalenin ardından Çardak Devlet Hastanesi’ne götürüldü. Ne yazık ki Ali Eren Özdemir tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. M.T.’nin tedavisi ise hala devam etmektedir. Kazayla ilgili soruşturma başlatılmıştır.