Düğün salonunda hayatını kaybeden Kader İrgören, son yolculuğuna uğurlandı.
19 Ocak 2024

Sultanbeyli’deki bir düğün salonunda, Ahmet Taşan tarafından silahla vurularak öldürülen 19 yaşındaki Kader İrgören son yolculuğuna uğurlandı. Olay sırasında intihar girişiminde bulunan Taşan’ın tedavisi ise devam ediyor.

Olay, dün akşam saatlerinde Necip Fazıl Mahallesi, Trabzon Caddesi üzerinde bulunan bir düğün salonunda meydana geldi. İddiaya göre, davetlisi olduğu nişana gelen Ahmet Taşan, daha önce evlenmek istediği Kader İrgören ile burada karşılaştı. Üzerinde bulunan silahla Kader İrgören’e ateş eden Taşan daha sonra intihar girişiminde bulundu. Polis ve sağlık ekiplerinin ihbar üzerine olay yerine gelmesiyle İrgören ve Taşan hastaneye kaldırıldı. Ancak İrgören tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybederken, Taşan’ın tedavisi halen devam etmektedir.

Kader İrgören’nin cenazesi Adli Tıp Kurumu’ndan alınarak Sultanbeyli’de bulunan Abdurrahmangazi Camisi’ne getirildi. Cenaze törenine çok sayıda aile yakını katılırken, genç kızın ağabeyleri tabutuna sarılarak gözyaşı döktü. Akşam namazının ardından kılınan cenaze namazının ardından İrgören, Osmangazi Mezarlığı’na defnedildi.