• Bir otomobil şarampole devrildi ve bu korkunç kazada 15 yaşındaki sürücü hayatını kaybetti. Kuzeni ise ağır yaralar alarak hastaneye kaldırıldı.
    20 Ocak 2024

    Denizli’nin Bozkurt ilçesinde, 15 yaşındaki Ali Eren Özdemir’in kullandığı bir otomobil şarampole devrildi. Bu kazada Özdemir hayatını kaybederken, araçta bulunan kuzeni M.T. ise ağır yaralandı.

    Kaza, İnceler Mahallesi yolunda saat 16.00 sıralarında meydana geldi. İddialara göre, Ali Eren Özdemir babasının izni olmadan arabayı alarak kuzeni M.T. ile gezmeye çıktı. Özdemir’in kontrolündeki otomobil, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu şarampole devrildi.

    Çevredeki insanların ihbarı üzerine jandarma ve sağlık ekipleri olay yerine sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrollerde ağır yaralanan kuzenler, ilk müdahalenin ardından Çardak Devlet Hastanesi’ne götürüldü. Hastanede tedavi altına alınan yaralılardan Ali Eren Özdemir ne yazık ki doktorların tüm çabalarına rağmen kurtarılamadı. M.T.’nin tedavisinin ise devam ettiği öğrenilirken, kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

    ÇOK OKUNANLAR