Şişli ilçesinde bulunan bir rezidansta uyuşturucu ticareti yaptığı şüphelenilen bir kişinin yakalandığı anlar, güvenlik kameraları tarafından kaydedildi.
20 Ocak 2024

Şişli ilçesindeki rezidanslarda uyuşturucu madde satışı yapıldığına dair bir ihbar üzerine, Hasan YILDIRIM liderliğindeki ekipler harekete geçti. Şüphelenilen bir kişi, kaçmaya çalışırken yakalandı. Üst aramasında 8,4 gram uyuşturucu madde bulunan şüphelinin yakalanma anları güvenlik kameralarına yansıdı.

Şişli Asayiş Büro amirliği ekipleri, Cumhuriyet Mahallesi’ndeki rezidanslara motosiklet veya yaya olarak uyuşturucu satışı yapıldığı bilgisine dayanarak belirlenen adresleri takibe aldı. Akşam saatlerinde bir kişinin rezidansa giriş yapması polislerin şüphelenmesine neden oldu ve hemen yanına yaklaştılar. Bu sırada hızla kaçmaya çalışan şüpheli, polislerin hızlı müdahalesiyle yakalandı ve gözaltına alındı.

Rezidansa giren şüphelinin polis tarafından yakalanma anları güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. Görüntülerde, şüphelinin rezidansın güvenlik görevlisine bir şeyler sorduktan sonra polisi görünce kaçmaya çalışması ve sonunda yakalanması yer alıyor.

Polis tarafından gözaltına alınan M.T.’nin üzerinden 1,8 gram kokain, 3 torba halinde toplam 6.6 gram marihuana ve 2 bin lira para ele geçirildi. M.T.’ye “Uyuşturucu Madde Kullanmak ve Bulundurmak” suçundan adli işlem yapıldı.