• Sultagazi ilçesinde meydana gelen olayda, hareket halindeki minibüsün çarpması sonucu 13 yaşındaki bir çocuk hayatını kaybetti.
    20 Ocak 2024

    SULTANGAZİ ilçesinde, sürücüsünün minibüsü yokuşta bırakması sonucu meydana gelen olayda, araç önce park halindeki 2 araca çarptı, ardından 13 yaşındaki Yusuf Yurt’a çarptıktan sonra bir binanın bahçesine düştü. Ağır yaralanan Yusuf Yurt yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Olay anı ise güvenlik kamerasına yansıdı.

    Kaza, 16.00 sıralarında SULTANGAZİ’deki 75’inci Yıl Mahallesi, 1258 Sokak’ta meydana geldi. İddiaya göre, minibüsün şoförü Gökhan S., aracı sokağın başına park ederek ayrıldı. Birden hareket etmeye başlayan minibüs önce park halindeki iki otomobile çarptı. Ardından da oyun oynayan 13 yaşındaki Yusuf Yurt’a çarptıktan sonra bir binanın boşluğuna uçtu. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildiği ihbar üzerine geldi. Sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi olay yerinde yapılan Yurt, ambulansla hastaneye kaldırıldı ancak tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Minibüsün şoförü polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

    Minibüsün hızla kayarak binanın bahçesine düştüğü anlar güvenlik kamerasına yansıdı. Olayı tanık olan Ali Bozkur, “Aracın freni boşalmış gibi görünüyor, şoför içinde değildi. Birden araç düştü ve insanların bağrışmalarını duyduk. Çocuk yerdeydi” şeklinde konuştu.

    ÇOK OKUNANLAR