Amerika’yı anlayabilmek için rutini izlemek veya ana haberleri izlemek katiyen yetmez.
Amerika’da ve onun yüzünden dünyada olup biteni kavrayabilmek için asıl izlenmesi gereken yeri iyi belirleyip onu sabırla ve ciddi biçimde takibe almanız gerekiyor.
mesela ben, Amerika’yı ele geçirdikten sonra dünyada da hakimiyet kurmaya çalışacaklarını bildiğim Evangelist cemaati 1994 yılından itibaren elimdeki bün imkanları kullanarak takip etmeye çalışıyorum.
***
bu tabii risk de içeren bir hayat tarzıydı. çünkü o cemaati izlerken çok tuhaf ve saçma insanı da tanımak ve olağanüstü absürt metinleri de okumak zorunda kalabiliyorsunuz.
o tuhaf ve saçma insanlardan bir tanesi de Trump olduğundan ve amerikan insanı tarihte hiçbir halkın yapmayacağı kadar duyarsız ve akıl dışı davranarak bu kişiyi ısrarla başkan seçtiğinden bu insanları izlemek ve anlamak için riskler almaktan başka çare kalmamıştı
***
ben de bunu yaptım yıllardır ve sadece bir gösterge bilimci olarak durmadan gelen göstergelerden neyin gösterildiğini çözümledim.Göstergelerin gösterdiği şuydu:Akıl sağlığı normal olduğu son derece şüpheli olan bu dini cemaat başkanlarıyla birlikte bildiğimiz anlamdaki dünyanın sonunu getirmek için bir büyük savaş çıkarmak peşindeler.
***
bu analizi detaylı anlatmak için sadece günlük yazılar yetmediğinden şu anda ’’Tüm Zamanların Sonu: Donald Trump’ adında bir kitap yazmak sürecindeyim. Umarım Mart sonu veya nisan başında isterseniz okumak imkanınız olacak.
***
tabii bu arada aslında açıkça gösterileni kanıtlayan yeni göstergeler de gelmeyi sürdürüyor.
Biliyorsunuz Trump Beyaz Saray’da İnanç Ofisi diye bir şey kurdu ve bunun başına meşhur bir Evangelist olan Paula White’ı getirdi. Az sonra anlatacaklarımdan sonra sizin de deli olduğunu göreceğiniz bu kadın aslında Trump’ın özel ruhi danışmanı ve manevi yol göstericisi. Trump zaten o ofisi kadını her gün Beyaz Saray’da görebilmek için kurdurdu.
***
geçen gün bu kadının bir topluluğa sahneden yaptığı konuşmanın videosunu izledim.
‘Benim ayağımı bastığım her yer kutsaldır. Beyaz Saray’a da ayak bastığıma göre Beyaz Saray da kutsal bir yer artık’ diye başladı konuşmasına.
kendisine cennetten haberler geldiğini ve kutsal bir hedefleri olduğunu anlattıktan sonra Başkan Trump’ın dediklerini kabul etmemek Tanrı’nın dediklerini kabul etmemek anlamına gelir diyerek devam etti. Kadın videonun sonuna doğru haykırdıktan sonra tuhaf ve anlaşılamayan bi dille konuşmasını sürdürdü.
***
bana inanmayan varsa bu kadarı da olmaz diyorsanız bana yazın ben size videonun bir kopyasını hemen göndereyim, bu tımarhanelik kadını bir de siz görün.
***
Artık iş işten çoktan geçti ama yıllardır ben bu Trump’ın tımarhanelik deli olduğunu anlatıp durdum. bu kadının videodaki dedikleri de bunun bir başka kanıtıydı.