500 milyon dolarlık düğün
29 Mart 2025

“Gezmekten evlenmeye fırsat bulamadılar” diye haklarında konuşulan Jeff Bezos ve sevgilisi Laura Sanchez’in sonunda, tam tarih verilmese de yaklaşan düğünlerinin  görülmemiş görkemde olacağı konuşuluyor.

İki yıl önce nişanlanan ancak sürekli tatil yapıp dünyayı gezerek (hatırlayın Türkiye’ye de geldiler) bu düğün planını sürekli erteleyen çiftin bu yaz İtalya’da Venedik’te  evlenecekleri kesinleşti.

Dediğim gibi düğün tarihi tam netleşmedi ama şimdiden yılın değil de yüz yılın düğünü olarak anılan büyük gün için Venedik’in  en iyi otellerinden ikisi olan Gritti Palace ve Aman Venice’in 26 Haziran – 29 Haziran tarihleri arasında tamamen dolu olduğu belirtiliyor.

Bu da düğünün tarihi konusunda net bir fikir veriyor olmalı herkese

500 milyon dolar harcanacağı söylenen düğüne Kim Kardashian’dan tutun da ABD Başkanı Donald Trump’a kadar birçok isim davetliymiş.

Aşk şehri Venedik’te evlenecek çiftin düğününe gelecek davetlilerin bir bölümü süitlerinin geceliği 32 bin dolar olan lüks bir otelde kalacağı ortaya çıkarken Jeff Bezos’un çok konuşulan mega yatının da bu düğün için taksi hizmeti vereceği ama belki de bazı davetlilerin yatta da kalabileceği konuşuluyor şu anda.

Bu rada Mayıs ayında Bezos’un roketlerinden biriyle uzaya gidecek olan Sanchez’in düğün için Oscar de la Renta imzalı elbisesini Vogue’un baş editörü Anna Wintour’un önerisiyle seçtiği söylendi

61 yaşındaki Bezos’un 55 yaşındaki Sanchez’in parmağına 20 karatlık ve 2,5 milyon dolar değerinde olduğunu tahmin edilen bir pırlanta yüzük taktığı da konuşuluyor.

ÇOK OKUNANLAR