Bungalovda gizli kamera skandalı: Fotoğraftaki el kimin?
23 Nisan 2025

Sapanca’da bir bungalovda jakuzinin üzerine yerleştirilen gizli kamerayla ilgili soruşturmada yeni detaylar ortaya çıktı. Kamera görüntülerinin bulunamamasına rağmen, kameranın fotoğrafı ve üzerindeki parmak izi dosyada en somut deliller olarak öne çıkıyor.

Sapanca’da tatil yapan bir ailenin jakuzide gizli kamera bulmasıyla ortaya çıkan skandalda soruşturma derinleşiyor. Bungalovun sahibi Hüseyin K. ile Tansel S. hakkında “özel hayatın gizliliğini ihlal” suçlamasıyla başlatılan soruşturmada her iki şüpheli de tutuklu yargılanıyor.

29 Mart’ta eşi ve çocuğuyla tatil yapan Mesut K. jakuzideki kırmızı ışığın dikkatini çekmesiyle yaptığı incelemede, ampul görünümlü bir gizli kamera buldu. Durumun bildirilmesi üzerine başlatılan soruşturmada kamerada Tansel S.’nin parmak izine rastlandı. Tansel S. savcılıktaki ifadesinde “İnşaatta yardımcı olmuştum, nasıl çıktığını bilmiyorum” dedi.

Bungalovun sahibi Hüseyin K. ise ifadesinde kamerayla ilgisi olmadığını öne sürdü ve “Çocuklu aileler kendi çocuklarını izlemek için koymuş olabilir” dedi.

Ancak Hüseyin K.’nın cep telefonunda olaydan 22 gün önce çekilmiş kameranın bir fotoğrafı bulundu. Fotoğrafta kamerayı tutan bir el de görünüyordu. Hürriyet’in haberine göre Hüseyin K. bu fotoğrafın neden telefonunda olduğunu bilmediğini, elde görünen elin kendisine ait olmadığını savundu. Savcılık ise fotoğraftaki elin Hüseyin K.’nın eliyle benzerlik taşıdığını kaydetti. Kesin sonucun alınması için dosyanın Adlî Tıp Kurumu’na gönderilmesi bekleniyor.

Olayla ilgili kamera kayıtlarına henüz ulaşılamasa da, telefondaki fotoğraf ve kamera üzerindeki parmak izi soruşturmadaki en somut deliller arasında yer alıyor.

Öte yandan işletmeye ait sosyal medya hesaplarında kameranın bulunduğu jakuzi “çift kişilik, göl manzaralı” ifadeleriyle tanıtılmış. Şüphelilerin tutukluluğu devam ederken, 18 Nisan’daki tahliye talepleri mahkemece reddedildi.

 

 

ÇOK OKUNANLAR