Hazine ve Maliye Bakanlığı Özelleştirme İdaresi Başkanlığı Antalya’nın Manavgat ilçesinde yer alan bir oteli satışa çıkardığını duyurdu. İhale Resmi Gazete’de yayımlanan ilanla duyuruldu.
İhale kapsamındaki taşınmaz Antalya’nın Manavgat ilçesi, Çolaklı Mahallesi’nde bulunan 870 ada 2 ve 3 parsel numaralı toplam 21.824,47 m² yüzölçümüne sahip alanı kapsıyor. Bu alan üzerinde mevcut olan yapılar da satışa dahil. Taşınmaz bir bütün halinde satışa sunulacak.
Teminat bedeli 65 milyon lira
ÖİB tarafından belirlenen geçici teminat bedeli 65 milyon TL olarak açıklandı. İhale 18 Haziran 2025 tarihinde yapılacak ve başvurular kapalı zarf yöntemiyle alınacak.
Başvuru sahipleri arasından pazarlık usulü ile görüşmeler yapılacak. İhalenin sonunda, teklif sahiplerinin katılımıyla açık artırma düzenlenerek satış süreci tamamlanacak.
Sonuç ve ihale süreci
Bu ihale Özelleştirme İdaresi’nin gayrimenkul portföyünden çıkarılacak taşınmazlar arasında yer alıyor.
İhale süreci şeffaflık ve rekabetin sağlanması amacıyla katılımcıların teklifleriyle belirlenecek.