Kırmızı halıda gerilim: Denzel Washington fotoğrafçıyla tartıştı, çileden çıktı
20 Mayıs 2025

Oscar ödüllü oyuncu Denzel Washington Cannes Film Festivali’nde bir fotoğrafçıyla tartıştı. Aktörün sinirlendiği anlar sosyal medyada gündem oldu.

Kariyeri boyunca birbirinden başarılı birçok yapıma imza atan Denzel Washington’ın yeni filmi Cannes Film Festivali’nde gösterildi. Highest 2 Lowest adını taşıyan filmin galasında aktörle bir fotoğrafçı arasında gergin anlar yaşandı.

NTV’NİN People dergisinden aktardığı habere göre bir fotoğrafçı kırmızı halıda poz veren 70 yaşındaki oyuncunun kolundan tutarak dikkatini çekmeye çalıştı.

Washington’ın rol arkadaşı Rocky de fotoğrafçının onu yakaladığını fark ettiği anda aktöre yaklaşıyordu. Washington daha sonra fotoğrafçıya döndü ve kolunu bırakması için sert bir uyarıda bulundu.

Fotoğrafçı onaylarcasına başını salladı ancak Washington arkasını döndüğünde aktörü tekrar yakaladı.

Washington hızla kolunu fotoğrafçının elinden kurtardı ve tekrar tekrar “dur” dedi. Bu hararetli tartışmanın görüntüleri sosyal medyada gündem oldu.

Onur ödülü verildi

Akira Kurosawa’nın 1963 tarihli polisiye gerilim filmi High and Low adlı filminde rapçi A$AP Rocky de rol alıyor.

 

 

ÇOK OKUNANLAR