Fatih Altaylı tehdit edildiğini açıkladı: Bir grup haydut evimin önüne geldi
25 Mayıs 2025

Gazeteci Fatih Altaylı tehdit edildiğini açıkladı. Altaylı sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda “Bir grup haydut evimin önüne geldi. Umarım İstanbul Emniyeti gerekeni yapacaktır” dedi.

Gazeteci Fatih Altaylı skandal olayın 23 Mayıs gece vakti yaşandığını açıkladı. Evinin önüne pankart asıldığını aktaran Altaylı “Bu açık bir yaşadığın yeri biliyoruz tehdidi” ifadesini kullandı.

Altaylı sosyal medya hesabından şöyle yazdı:

“Dün gece bir grup haydut evimin bulunduğu mahalleye gelip kendi iğrençliklerini gösteren bir pankart astılar ve bunu asma nedenlerini de bir yalanla ifade ettiler. Bölgedeki kamera görüntüleri ile suç duyurusunda bulunuyorum. Umarım İstanbul Emniyeti gerekeni yapacaktır. Çünkü bu açık bir yaşadığın yeri biliyoruz tehdidi.”

ÇOK OKUNANLAR