Vekil olamadı ama müdürlük koltuğu onun
13 Haziran 2025

Afyonkarahisar İl Sağlık Müdürlüğü’nde önemli bir görev değişikliği oldu. Yaklaşık sekiz yıldır bu görevi sürdüren Dr. Serhat Korkmaz’ın görev süresinin sona ermesinin ardından müdürlüğe Dr. Hakkı Öztürk atandı.

AKP’den milletvekili adayıydı

Dr. Hakkı Öztürk 2023 genel seçimlerinde AKP’nin Afyonkarahisar 5. sıra milletvekili adayı olarak gösterilmişti.

Öztürk’ün AKP’nin hemen hemen bütün organizasyonlarına katıldığı ve bunları da sosyal medya hesabından paylaştığı görüldü.

İlk kutlama AK Partili vekilden

AKP’li Sağlık Müdürü Öztürk’e ilk tebrik mesajı AKP Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya’dan geldi. Özkaya, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Afyonkarahisar İl Sağlık Müdürlüğüne Sağlık Bakanlığında uzun süre genel müdür, Aile Bakanlığında müsteşar yardımcısı olarak hizmet veren yol ve dava arkadaşımız Dr. Hakkı Öztürk bey bugün itibariyle atanmıştır. Kendisine Cenab-ı Allah’tan muvaffakiyetler niyaz ediyorum… 8 yıldır İl Sağlık Müdürü olarak Kadim Şehrimize hizmet veren çok kıymetli arkadaşımız kardeşimiz Doç.Dr. Serhat Korkmaz’a da özverili çalışmaları nedeniyle teşekkür ediyorum. Serhat beyin bilgi, birikim ve tecrübelerinden AFSÜ Hastanesi ve Tıp Fakültesinde yararlanmaya devam edeceğiz inşallah…” ifadelerine yer verdi.

ÇOK OKUNANLAR