“Samuray olacağım” diyen oyuncu Fadik Sevin Atasoy bu yolda ilk adımı attı ve Japonya’da samuray derslerine başladı.
Sabah’tan Bülent Cankurt’un haberine göre Atasoy, “Dünya tarihinde ilk defa kadın samuray tekniklerinin uygulamaya geçirildiği bir eğitimin ilk öğrencilerinden biri oldum. Dünyanın dört bir yanından gelen kadınlarla birlikte gece gündüz eğitim alıyoruz. Çok çalışıyoruz ama çok keyifli geçiyor” dedi.
“Çok çalışıyoruz ama çok keyifli geçiyor”
“Dünya tarihinde ilk defa kadın samuray tekniklerinin uygulamaya geçirildiği bir eğitimin ilk öğrencilerinden biri oldum” sözlerinin altını çizen Atasoy, şu ifadeleri de kullandı:
“Dünyanın dört bir yanından gelen kadınlarla birlikte gece gündüz eğitim alıyoruz. Çok çalışıyoruz ama çok keyifli geçiyor. Samuray eğitimi, kılıç kullanmaktan ibaret değil. Dövüş sanatı öğrendiğiniz kadar zihninizi de eğitiyorsunuz, zihninizi sağlam tutmayı öğreniyorsunuz. Tahta kılıçla çalışıyoruz ama şimdiden bana bir güven geldi. Kendimi koruma konusunda özgüvenim arttı.”

