SULTANGAZİ’de bir motosiklet sürücüsü, park halindeki hafif ticari araca çarptı. Olayın güvenlik kamerası tarafından kaydedilen anları ortaya çıktı.
Olay, 19 Kasım Pazar günü saat 12.30 sularında Cebeci Mahallesi’nde gerçekleşti. Bir motosiklet sürücüsü, sokakta ilerlemeye çalıştıktan sonra park halindeki araca çarparak düştü.
Görüntülerde, mahalle sakini Mehmet Ali Er’in ifade ettiği gibi, motosikletin üzerinde acemi bir sürücünün olduğu ve gaza bastıktan sonra kaza yaptığı görülüyor. Çarptığı araçta az miktarda hasar meydana geldi. Yardım için olay yerine gidenlerin yardımıyla sürücü tekrar ayağa kalkarak uzaklaştı.
Mehmet Ali Er, “Ben dükkanda oturuyordum. Motosikletli adamın acemi bir tavrı vardı. Gazladıktan sonra arabaya çarptı. Aracın hasarı çok fazla değildi. Biz yardım etmeye çalıştık ama sürücü tekrar kalkarak uzaklaştı. Bu tür olaylar burada sıkça yaşanır. Acemi sürücüler çok fazla oluyor gibi görünüyor. Sanırım motor kullanmayı yeni öğreniyorlar” şeklinde konuştu.