İnci Taneleri, 25 Ocak tarihinde izleyicilerle buluşacak.
20 Ocak 2024

Yıllar sonra ekranlara geri dönmeye hazırlanan Yılmaz Erdoğan’ın yazdığı ve başrolünü üstlendiği İnci Taneleri dizisinin yayın tarihi belli oldu. Merakla beklenen dizi, 25 Ocak Perşembe akşamı Kanal D’de ilk bölümüyle izleyicilerle buluşacak.

İnci Taneleri, Yılmaz Erdoğan’ın canlandırdığı “Azem Yücedağ” karakterinin hayata tutunma hikayesini konu alıyor. Çekimlerinin hızla devam ettiği ve yayınlanmak için gün sayan dizinin ilk bölümünden görüntülerin yer aldığı fragman da yayınlandı.

Dizinin afişi de ortaya çıktı. Afiş çekimi, Yılmaz Erdoğan’ın canlandırdığı Azem Yücedağ’ın kaldığı otelde gerçekleştirildi ve Yılmaz Erdoğan, Hazar Ergüçlü, Selma Ergeç ve Kubilay Aka bu afişte yer aldı.

İnci Taneleri dizisinde genç oyuncu Kubilay Aka da ilk kez afişle izleyici karşısına çıkacak. Binlerce yorum ve beğeni alan afiş, sosyal medyanın gündemine oturdu.

Dizide Yılmaz Erdoğan’a Hazar Ergüçlü, Selma Ergeç, Kubilay Aka, Güven Kıraç ve Yasemin Baştan gibi isimler eşlik ediyor. Projenin yönetmen koltuğunda ise Şenol Sönmez bulunuyor.

İnci Taneleri, 25 Ocak Perşembe akşamı saat 20.00’de Kanal D’de başlayacak.