Drew Barrymore: Erkeklerle işim bitti  – Jane Fonda: Daha gençsin, ümidini kaybetme
18 Eylül 2020

Hollywood’un ünlü oyuncularından, bir zamanların romantik komedilerinin önde gelen ismi Drew Barrymore’un kendi adıyla bir TV programı var bir süreden beri. O programın çarşamba günkü konuğu bir başka büyük Holywood oyuncusu Jane Fonda idi.

82 yaşındaki Fonda, bundan bir süre önce erkeklerden ümidi kestiğini, artık arkadaşlarıyla takıldığını söylemişti. 45 yaşındaki Barrymore, Fonda’ya, “Bu konuyu konuşabilir miyiz? Çünkü galiba ben de son beş yıldır oradayım. Ben neden oradayım, sen neden oradasın, ne oluyor” diye sordu.

2016’da Will Kopelman’dan boşanan ve o zamandan beri adı kimseyle anılmayan Barrymore’a Jane Fonda’nın cevabı şöyleydi:

“Daha çok gençsin. Erkeklerden veya herhangi bir şeyden ümidi kesmek için çok gençsin. Ben çok yaşlıyım, o yüzden benim için soyunmaktan, mum ışığında bile soyunmaktan vazgeçmek kolay.”

Bunun üzerine Barrymore, seksten vazgeçmediğini ima edince Fonda ısrar etti: “Daha çok gençsin, hala araya bir veya iki macera sıkıştırabilirsin.”

Drew Barrymore yakın zaman önce People dergisine verdiği bir söyleşide “ümitsiz bir romantik” olduğunu söylemiş ve yeniden evlenmek gibi bir planı bulunmadığını anlatmıştı. Barrymore aynı söyleşide, online çöpçatanlık sitelerine girdiğini ve hatta birkaç kişiyle bu siteler üzerinden buluştuğunu ama erkeklerin onu hep ektiğini de söylemişti.