Çağdaş Bodrum’un temel hedefi, uzun süre varlığını sürdürebilmektir.
19 Ekim 2023

Çağdaş Bodrum Spor Başkanı Dağlarca Çağlar, Basketbol Süper Ligi’nde ilk sezonlarında kalıcı olmayı hedeflediklerini belirtti. Zorlu bir fikstürle başlayan takımın başarılı olmak için çaba sarf ettiğini söyleyen Çağlar, “Geçen sene şampiyon olarak lige geldik ve bu sene daha zorlu bir arenada mücadele edeceğimizi biliyorduk. İlk üç maçımızı kaybettik ancak bunu avantaj olarak görüyorum. Zorlu kısmı erkenden bitirip rakiplerimize odaklanacağız” dedi.

Son transferleri Ürdünlü tecrübeli pivot Ahmet Düverioğlu’nun takıma büyük katkı sağladığını ifade eden Başkan Çağlar, “Takımımız oturdu ve Ahmet’in pozisyonu bizim ihtiyacımız olan bir pozisyondu. Ahmet’in oyunculuğunu ve kalitesini tartışmaya gerek yok. İlk maçtan itibaren fark yaratması da gösteriyor ki hızlıca uyum sağlayacak ve takıma faydalı olacak. Eski oyuncularımızla devam etmek, huzurlu bir aile ortamını sağlamak için önemli” şeklinde konuştu.

Başkan Çağlar, Bodrum’da oynamamanın maddi ve manevi anlamda dezavantaj olduğunu belirtti ancak Muğla halkının beklenenden fazla destek verdiğini söyledi. Takımın hedefinin ligde kalıcı olmak ve en üst sıralarda yer almak olduğunu dile getiren Çağlar, “Play-Off oynamak da isteğimiz. Sahaya bu performansı koyabilirsek başarılı olacağımızı düşünüyorum” dedi.

Takım kaptanı Erkan Veyseloğlu ise Süper Lig’de kalıcı olmayı hedeflediklerini belirterek, zorlu fikstürle başlamalarının bir avantaj olduğunu düşündüğünü ifade etti.

Son transfer Ahmet Düverioğlu ise takıma katkı sağlamak için elinden geleni yapacağını söyleyerek, hedeflerinin Play-Off’a girmek olduğunu vurguladı.