Çorum ilinde bir sera, şiddetli bir fırtına sonucunda yıkıldı. Sera sahibi, acil yardım talebinde bulundu.
30 Kasım 2023

ÇORUM’un Çorum ilinde meydana gelen şiddetli yağış ve fırtına sonucunda bir marul serası hasar gördü. Sera sahibi Yunus Emre Sert, cep telefonuyla çektiği görüntülerle yaşadıklarını anlattı ve zararının 500 bin lirayı aştığını belirtti.

Beydilli köyünde bulunan 2 dönümlük sera, fırtınanın etkisiyle yıkıldı. Seradaki marullar zarar gördü ve yaklaşık 7 yıldır çiftçilik yapan Yunus Emre Sert, Genç Girişimci Projesi kapsamında kurduğu serasını 2 dönüm alana kadar genişletmiş olduğunu ancak fırtına nedeniyle tüm birikiminin boşa gittiğini ifade etti.

Yunus Emre Sert, kaydedilen cep telefonu görüntülerinde “Sizler nasıl para kazandığımı merak ediyordunuz değil mi? İşte bu şekilde para kazanmaktayım. Ancak fırtına her şeyi mahvetti” şeklinde konuştu. Zararının 12 bin adet ürünle birlikte 500 bin lirayı geçtiğini belirten Sert, bu tür afetlerin Allah’ın takdiri olduğunu söyledi ve yetkililerden yardım talebinde bulundu.

ÇOK OKUNANLAR