Köşe yazarları bugün ne yazdı?

Gazetelerimiz zaten çok az satıyordu, sosyal mesafe önlemleriyle satışlar yere çakıldı, sokağa çıkma yasakları ise gazeteler açısından ölümün habercisi gibiydi

Hürriyet’te Abdülkadir Selvi, Ak Parti’de bugün yapılacak kritik MKYK toplantısını yazmış. Osman Müftüoğlu’na göre yanlış ve hızlı normalleşiyoruz.

Sabah’ta Kerem Alkin, iklim değişimine karşı döngüsel ekonomiye öncelik vermemiz gerektiğini anlatmış. Hasan Basri Yalçın, Libya’daki ateşkes arayışının arka planını anlatmış.

Milliyet’te Hakkı Öcal, Amerika’daki Antifa’yı yasaklamak gerektiği görüşünde.

Cumhuriyet’te Orhan Bursalı salgından sonra da insanların bilim ışığından hareket edip etmeyeceklerini merak etmiş. Ergin Yıldızoğlu, AKP’nin oyu düşerken CHP’nin oyununun neden artmadığını sorgulamış.

Sözcü’de Deniz Zeyrek, Hamza Yerlikaya’nın bankacı olmasını değerlendirmiş. Çiğdem Toker, karayollarının açtığı devasa bir ihaleyi yazmış.

Yeni Şafak’ta İbrahim Karagül’e göre batının sonu geldi, büyük devrim kapıda. Mehmet Acet, Rusya ile ertelenen Libya-Suriye toplantısını yazmış.

Karar’da Taha Akyol bu hafta tarihçi Mehmet Alkan’la konuşmuş. İbrahim Kahveci, liyakat ve TL ilişkisini yazmış.

T24’te Hasan Cemal, HDP’nin kapatılmak istenmesine karşı çıkmış. Mehmet Yılmaz, salgın vaka sayılarındaki artış için hükümeti eleştirmiş. Fikret Bila gözünü üç yıl sonraki seçime dikmiş, bazı ince hesaplar anlatıyor.

YetkinReport’ta Murat Yetkin, Ahmet Davutoğlu ile konuşmuş.

Habertürk’te Abdurrahman Yıldırım, borsada yeniden bir heyecan başlayıp başlamayacağını sorguluyor. Nagehan Alçı‘ya göre Ayasofya’yı yeniden ibadete açarken Hristiyanların hassasiyetlerine de dikkat etmek gerek.

Bu Web Sitesi Cookie kullanıyor