Köşe yazarları ne yazdı?
25 Haziran 2020

Hürriyet’te Sedat Ergin, Türkiye ile AİHM arasındaki gösteri yapma hakkıyla ilgili tartışmayı özetlemiş. Abdülkadir Selvi, Meclis Başkanı Mustafa Şentop’la konuşmuş.

Sabah’ta Dilek Güngör, Varlık Fonu Genel Müdürüyle Turkcell operasyonunu ve fonun geleceğini konuşmuş. Hasan Basri Yalçın, Fransa Cumhurbaşkanı Macron’u eleştiriyor. Okan Müderrisoğlu, son günlerde gündemde olan yargıyla ilgili konuların “asli gündem” olmadığı görüşünde.

Milliyet’te Hakkı Öcal, Amerika’da yıkılan heykelleri ve ırkçılıkla mücadeleyi yazmış.

Cumhuriyet’te Orhan Bursalı, aşı araştırmalarına verilen paranın ne kadar yetersiz olduğunu anlatmış. Barış Terkoğlu’nun yazısı çok ilginç bilgiler içeriyor. Ergin Yıldızoğlu, Türkiye’nin Doğu Akdeniz ve Libya ile ilgili emperyalist emelleri olup olmadığını merak etmiş.

Sözcü’de Serpil Yılmaz, Uluslararası Enerji Ajansı yöneticisi Fatih Birol’un bir webinar’da anlattıklarını özetlemiş. Ege Cansen, eksi faizle ilgili ders niteliğinde yazmış.

Yeni Şafak’ta Süleyman Seyfi Öğün, “minimalizm” hakkında yazmış.

Karar’da Mustafa Karaalioğlu pek bir karamsar. Ali Bayramoğlu, Bahçeli’nin talebinden hareketle yargı sorununu yazmış. Ahmet Taşgetiren, Nagehan Alçı’nın açtığı “Yeşil Kemalizm” tartışmasına girmiş.

T24’te Mehmet Yılmaz benimle aynı örneği kullanıp yazmış. Barış Soydan, lokanta ve kafeler arasında ayrımcılık yapıldığı kanısında.

YetkinReport’ta Murat Yetkin, Lindsay Graham’i yazmış.

Habertürk’te Muharrem Sarıkaya, yeni iklim düzenini yazmış, “Hortumlarla yaşamaya alışacağız” demiş.